Spela fotbollsspel

Brukar du spela fotbollsspel online på fritiden? Tycker du om att hoppa runt bland olika sajter och ta del av fotbolls-quiz för att testa dina kunskaper, eller föredrar du att spela taktikspel? Är det kanske FIFA som lockar dig mest? Oavsett vilken typ av spel du gillar, visste du att dina spelkunskaper kan hjälpa dig att vinna på fotbollsbetting?

Förena dina kunskaper med att läsa fotbollsresultat på http://extra.bet365.com/news/sv/Fotboll. På så sätt har du en större chans att förstå oddsen och kunna läsa dig till det mest sannolika resultatet. För ytterligare tips, fortsätta att läsa och förena din kunskap med nöje och vinn!

figurine-731557_640

(Bild från: https://pixabay.com/sv/statyett-pris-guld-fotboll-731557/)

Njut och tjäna pengar

Att spela fotboll, att spela fotbollsspel och att titta på fotboll kan nu hjälpa dig att vinna pengar. Äntligen kan du få tillbaka för alla gånger du har stannat hemma för att följa en match som du verkligen ville se. Alla nyheter och all information om spelare, tidigare säsonger, turneringar och resultat kan nu användas till att vinna pengar.

Är du helt ny i bettingvärlden är det bra om du, innan du börjar satsa pengar, läser igenom bookmakerns regler och villkor. När du börjar känna dig lite varm i kläderna kan du börja med en mindre summa. Det känns alltid bättre, även om inte helt bra, att förlora en liten summa på grund av att man kanske inte har förstått en regel än att man går ”all in”. Är du en sann rookie kan det även vara en bra idé att du lär dig hur odds faktiskt fungerar.

Olika saker hjälper till olika betting

Alla erfarenheter är bra och vissa av dem går att applicera på olika typer av betting. Det är alltid bra att vara påläst om den/de kommande matcherna. Hur ser det ut i lagen? Hur har de spelat den senaste tiden och finns det något som kan hindra deras prestationsförmågor.

Är du en helhetstänkare och är mer intresserad av slutresultatet än av vem som gör det första målet, då är fulltidsbetting något för dig. Enkelt förklarat bettar du på vilket lag som kommer att vinna matchen eller om det kommer att sluta oavgjort. Under större mästerskap kan du redan i förväg betta på vem som kommer att bli gruppvinnare, vilka som kommer att ta sig till semi- och kvartfinal och vilka som till slut kommer att bli de slutgiltiga vinnarna.

Om taktik är din grej och du har spenderat timmar på att studera hur lagen är uppbyggda, och hur de brukar bygga upp sina start-trupper, har du en bättre chans att spela på t ex vilket lag som kommer att göra det första målet, vilken spelare som kommer att göra första målet, hur många mål det kommer bli eller ännu svårare, om någon spelare kommer att bli utvisad och varför.

Bettingvariationerna är många och det brukar alltid dyka upp fler ju närmare matchen man kommer. Det finns även live betting som pågår under matchens gång. Nu är det upp till dig att välja vad som passar dig bäst.