Pausa ditt spel

Pausa ditt spel och lägg lite fokus på din omgivning

Även om det kan vara kul att ha spel i tankarna hela tiden så kan det ibland vara intressant att titta på andra aspekter i våra liv. Som spelare är man alltid med på speltrender och nya spelsläpp och mycket annat. Är du i tankarna att möblera om ditt rum eller din lägenhet där du för närvarande har din dator och vill vara lite medveten om trender kring just inredning, fortsätt läs.

Kolla den här listan med trender som varit, och som nu kommer att bli populära igen, och har du tur så är innehåller redan ditt rum eller hem något utav punkterna. Dessutom slipper du lägga massa extra pengar på inredning.

1, Mässing, om och om igen

Trots att det är en enkel bit av metall, har den förmågan att göra så att ditt hem lyser lika starkt som solen med sin livliga gula färg. Denna “inredningstrend” kan anses vara föråldrad inom heminredning, men gjorde fortfarande ett framträdande redan år 2016 och det förväntas nu göra det igen detta år, så alla ni som har mässing i erat hem, gratulerar.

I år anses ert hem trendigt tack vare mässingen. Du kan enkelt hitta lampor på nätet med mässingsdetaljer genom att titta på tex. www.lampemesteren.se och deras utbud. Scrolla runt och se om du kan hitta något som faller dig i smaken.

2, Avokadogrön och skördat guld

Para ihop dessa två – avokadogrön färg med en fin nyans av guld, vilket skapar en snygg design, dessutom ger det ditt rum en välkomnande atmosfär med sin lugna och fina accent. Denna trend var riktigt populär under 70-talet, men det verkar som att den gör comeback och stannar ett tag, vilket ger oss nostalgiska tankar och påminner de som hade sina glansdagar i deras liv, under det decenniet.

Detta borde egentligen vara fantastiska nyheter för alla, även för dem som känner att de inte haft sina hem renoverade eller nyinredda sedan 70-talet. Ni behöver inte tänka på att möblera nytt folk, ni är redan klara vad gäller kommande trender.

3, Svart & Vitt

Att ha en inredning som enbart går i svart och vitt har funnits under en längre tid nu, men det är rankad som en av de främsta trenderna som aldrig kommer att gå ur stil. Visst, det kan se lite vintage ut, men det är också därför det återspeglar en känsla av finess och elegans.

Slutsats; oavsett hur trenderna av färger varierar med tiden, kommer dessa två färger – svart och vitt, i synnerhet, alltid att vara den bästa klassiska blandningen.